5 responses to “Tips Download Cepat Di 4shared.com Tanpa Tunggu & Login

  1. waw saya sekarang jarang pake 4shared lagi , saya udah pindah ke google Drive , disana kita dikasih DIRECT LINK + bisa dijadiin tempat host WebPage HTML dengan kapasitas pentimpanan 5GB , hehehehe lumayanlah daripada ane harus ke 4shared yg berbayar musti ngeluarin uang lagi !!!

    tapi keren tipsnya tuh , entar ane cobain soalnya banyak banget File di 4shared yg ane posting ke Blog , kasian yg mau Download musti login2 segala , sekali lagi makasih yah buat Admin atas Infonya

    sukses terus kawan

  2. fantastic publish, very informative. I wonder
    why the opposite experts of this sector don’t notice this. You must continue your writing. I am sure, you’ve a huge readers’ base already!

  3. Undeniably consider that that you stated.
    Your favourite justification appeared to be at the net the easiest factor to bear in mind of.
    I say to you, I certainly get irked while folks think about worries that they plainly don’t recognise about. You managed to hit the nail upon the top and also defined out the whole thing with no need side-effects , folks could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s